آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مرغ حلقه ای , مرغ حلقه ای , روش تهیه مرغ حلقه ای

اگر شما هم نام مرغ حلقه ای را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه و لذیذ

توصیه می کنیم که حتما این غذای خوشمزه و متنوع را امتحان کنید

مواد لازم برای تهیه مرغ حلقه ای :

 

آرد سفید :♦: 300 گرم(3 پیمانه)

 خامه :♦: 3 قاشق سوپخوری

نمک :♦: 1/2 قاشق مرباخوری

 گشنیز خرد شده یا خشک :♦: 2-3 قاشق سوپخوری

آب :♦: 300میلی لیتر (2 پیمانه)

ماء الشعیر :♦: 1/4 پیمانه

مرغ پخته خرد شده :♦: یک عدد سینه

زرشک :♦: 3-4 قاشق سوپخوری

آبلیمو :♦: به دلخواه

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

پنیر پیتزا :♦: به دلخواه

پیاز درشت :♦: 1 عدد

روغن :♦: برای سرخ کردن

آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه و لذیذ

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 2 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید

طرز تهیه مرغ حلقه ای , مرغ حلقه ای , روش تهیه مرغ حلقه ای

طرز تهیه مرغ حلقه ای :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مرغ حلقه ای ابتدا باید

آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و

آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد

(البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)

خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 15-20 دقیقه استراحت می دهیم.

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم.

آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه و لذیذ

می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و

کمی پنیر خامه ای استفاده کنید، در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.

طرز تهیه مرغ حلقه ای , مرغ حلقه ای , روش تهیه مرغ حلقه ای

سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم.

و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و

مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.)

بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)

و دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم.هر قدر خمیر را نازکتر صاف کنید

حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.

مرغ حلقه ای غذای خیلی خوشمزه ای می باشد ، مخصوصا که حالت کرانچی دارد .

طرز تهیه مرغ حلقه ای , مرغ حلقه ای , روش تهیه مرغ حلقه ای

آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مرغ حلقه ای بسیار خوشمزه و لذیذ