آموزش و طرز تهیه خورش انار با مرغ غذای شب یلدای شمالی
آموزش و طرز تهیه خورش انار با مرغ غذای شب یلدای شمالی
طرز تهیه خورش انار با مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش انار با مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش انار با مرغ غذای شب یلدای شمالی
این خورش خوشمزه و عالی را شمالی ها برای شب یلدا تهیه می کنند
مواد لازم برای تهیه خورش انار با مرغ :
مرغ :♦: ۱ عدد
پیاز درشت :♦: ۱ عدد
دانه انار تازه :♦: ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری) :♦: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن :♦: به مقدار لازم
آموزش و طرز تهیه خورش انار با مرغ غذای شب یلدای شمالی
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 6 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید
طرز تهیه خورش انار با مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش انار با مرغ ابتدا باید
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.
توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد)
به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.
آموزش و طرز تهیه خورش انار با مرغ غذای شب یلدای شمالی
- ۹۷/۰۷/۰۶