دستور پخت و طرز تهیه شاورمای مرغ با سس مخصوص

طرز تهیه شاورمای مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شاورمای مرغ , شاورمای مرغ , شاورما

اگر شما هم نام شاورمای مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه شاورمای مرغ با سس مخصوص

شاورما غذایى لذیذ براى میهمانى هاى کوچک شما است .

مواد لازم برای تهیه شاورمای مرغ :

سینه مرغ :♦: 2 عدد

روغن زیتون :♦: 2/1 لیوان

آبلیمو :♦: 2/1 لیوان

ادویه مخلوط :♦: 1 قاشق غذاخوری

نمک و پودر فلفل قرمز :♦: به مقدار لازم

ماست :♦: 1 لیوان

مواد لازم برای سالاد :

کاهو :♦: به میزان لازم

خیارشور :♦: به میزان لازم

گوجه فرنگی :♦: به میزان لازم

مواد لازم برای سس شاورما :

ماست غلیظ :♦: 1 لیوان

ارده :♦: 4 قاشق غذاخوری

پودر سیر :♦: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان شاورما :

آرد سفید :♦: 5 لیوان

خمیر مایه :♦: 1 و 2/1 قاشق غذاخوری

شکر :♦: 2 قاشق غذاخوری

نمک :♦: کمی

تخم مرغ :♦: 2 عدد متوسط

آب :♦: 1 و 3/1 لیوان

دستور پخت و طرز تهیه شاورمای مرغ با سس مخصوص

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید

طرز تهیه شاورمای مرغ , شاورمای مرغ , شاورما

طرز تهیه شاورمای مرغ :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شاورمای مرغ ابتدا باید

سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده

با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید .

 مرغ را از یخچال خارج کرده،مقدار 50 گرم کره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید

سپس سینی مرغ را در کره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آنها را در مقداری کرده تفت دهید تا
خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
دستور پخت و طرز تهیه شاورمای مرغ با سس مخصوص
این غذا براى کودکان از ارزش غذایی بالا برخوردار است و ظاهر غذا هم بچه ها را ترغیب به خوردن می کند.
طرز تهیه شاورمای مرغ , شاورمای مرغ , شاورما

طرز تهیه نان شاورما :

 تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.

در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،

به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.

 نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه

به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.

طرز تهیه سس شاورما :

 تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید.

طرز تهیه شاورما :

 نان شاورما را با کرده روی آن با قاشق کمی از مرغ بریزید سپس

کاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.

 نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا کاغذ ساندویچ(کاغذ روغنی)بپیچید.

دستور پخت و طرز تهیه شاورمای مرغ با سس مخصوص